Hakkımızda Kadıköy Veteriner Kliniği Olarak Yıllardır 7/24 Acil Veterinerlik Hizmeti Veriyoruz

Kadıköy veteriner kliniği olarak uzun yıllardır Kadıköy’de hizmet veriyoruz. Sunduğumuz 7/24 acil servis hizmeti yanında, kısırlaştırma, aşı, röntgen, diş ve cerrahi operasyon gibi pek çok farklı alanda hizmetlerimiz bulunmaktadır. Her biri alanında uzman veteriner hekim kadromuz, siz değerli evcil hayvan sahiplerine hizmet vermekten mutluluk duyuyor.

Uzman veteriner hekimlerimiz ile birlikte, kliniğimizin sunduğu hizmetleri geliştirmek için devamlı çalışıyoruz. Günümüz teknolojisini en üst düzeyde kullanarak, sahip olduğunuz değerli evcil dostlarınıza verdiğimiz hizmetin kalitesini artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. En saygın kuruluşlardan aldığımız sertifika ve ödüller, bu çalışmalarımızı desteklemekte ve daha iyisini yapabilmemiz için bizlere itici güç sağlamaktadır. Ayrıca kliniğimizde her türlü evcil hayvanınız için gerekli olan ürünleri bulabileceğiniz bir petshop bulunmaktadır. Kadıköy Veteriner Kliniği olarak, barınaklarla tamamen gönüllülük esasına dayalı projelere de imza atıyoruz.

Ücretsiz İlk Muayene Fırsatı İçin Bize Ulaşın Evcil dostunuzu emin ellere teslim etmek istiyorsanız, iletişim formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sizinle uzun süreli ilişkiler kurmak için, tanıştığımız ilk günden itibaren, tüm imkanlarımızla hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Küçük dostlarınızın sağlık ve mutluluğu bize emanettir. Bize ulaşın, tecrübelerimizden yararlanın.

    Deneyimli Veteriner Hekim Kadromuz

    Kadıköy Veteriner

    Erdem Aslan

    Veteriner Hekim
    0212 706 02 18
    bilgi@kadikoyveteriner.net
    Kadıköy Veteriner

    Alanlarında Uzman ve Deneyimli Kadromuzla Hizmetinizdeyiz

    Kadıköy Veteriner Kliniği bünyesinde hizmet veren veteriner hekimlerimiz, alanlarında son derece uzman ve deneyimlidir. Her bir veteriner hekimimiz tıbbi çalışmaları yakından takip etmekte, sahip oldukları bilgi ve tecrübeyi devamlı yenilemektedirler. Bu çalışmalar neticesinde sahip oldukları sertifika ve ödülleri de sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Veteriner hekimlerimiz, sahip olduğunuz evcil dostlarınızın sağlık ve mutluluğu için her türlü bilgi ve deneyimi sizlerle paylaşmak için hazırdır. Kısırlaştırma, aşı, röntgen, diş muayene ve tedavisi, cerrahi operasyon ve daha pek çok farklı alanda hizmet verilen kliniğimizde, evcil dostlarınızın sağlık ve mutluluğu için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Uygun veteriner ücretleri ile kaliteli hizmet veren hekimlerimiz, kliniğimizde sizleri bekliyor.

    Titizlikle Yürüttüğümüz Muayene ve Tedavilerimizi Görebilirsiniz

    Kadıköy Veteriner Kliniği bünyesinde verilen her hizmet, öncelikle evcil hayvanlarınızın sağlık ve mutluluğu içindir. Son derece hijyenik koşullarda verdiğimiz veteriner hizmetimiz, enfeksiyon veya her türlü bulaşıcı hastalık konusunda tam korumalıdır. Kliniğimize emanet ettiğiniz canların kıymetini biliyor ve çalışmalarımızı özenle yürütüyoruz. Kliniğimiz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz her türlü tanı, muayene veya cerrahi operasyon ortamı, siz değerli evcil hayvan sahiplerinin kontrol ve denetimlerine de açıktır. Titizlikle yürüttüğümüz muayene ve tedavi hizmetlerimizle gurur duyuyoruz ve sizlerin memnuniyeti için daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.

    Sahip Olduğumuz Sertifika, Ödül ve Üyeliklerimiz Can dostlarınız için hep daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.

    Kadıköy Veteriner