Kedi Ve Köpek Aşısı Kedi Aşısı ve Köpek Aşısı Yaptırırken Tecrübemize ve Uzmanlığımıza Güvenin

Evcil dostlarımızın bakımını üstlenirken yaşam kalitelerini arttırmak ve onları en sağlıklı şekilde yetiştirmek için aşılarının düzenli yapıldığından emin olmak gerekir. Her hayvansever gibi evcil dostlarımızın aşı takvimini tutmanız ve aşılarını zamanında yaptırmanız bu konuda çok önem arz etmektedir. Kedilerde 7 haftalıkken, köpeklerde ise 8 haftalıkken aşı takvimi kontrollü bir şekilde başlatılmalıdır. Kedi aşısı ve köpek aşısının, takvimlerine göre belirli periyotlarda yapılması özellikle yavru kedi ve köpeklerin bağışıklığının artmasında hayati bir rol oynamaktadır. Kliniğimize uğrayarak hem bu aşılar hakkında destek alabilir hem de evcil dostlarınıza aşı yaptırtabilirsiniz. Acıbadem, Kozyatağı, Moda, Cadde ve Bostancı başta olmak üzere İstanbul’un her tarafından bize gelenlerin arasında siz de katılın.

Kadıköy Veteriner
Kadıköy Veteriner

Uzman Veteriner Hekim Kadromuzla Evcil Dostlarımızın Sağlığına Destek Oluyoruz!

Aşılar hakkında daha fazla bilgiyi sayfamızdaki iletişim bilgilerinden veya belirttiğimiz adreslerdeki veteriner kliniklerinden edinebilirsiniz. Sizlere sunduğumuz ücretsiz ön muayene imkanımızla, dostlarımızın sağlığı ve yaşam kalitesinin sizler için olduğu kadar bizler için de önemli olduğunu göstermek isteriz. Hayvanseverlerin memnuniyetinin yanı sıra evcil dostlarımızı memnun etmek temel gayemizdir.

Ücretsiz Ön Muayene Kedi ve Köpek Aşısı ile Dostlarınızı İlerde Karşılaşabilecekleri Sorunlardan Koruyoruz

Evcil hayvanınızın sağlığını düşünmeniz hayvansever olarak sizin önceliğiniz olmalıdır. Anne sütü ile yeterli bağışıklığı alan hayvanlarımız, anne sütü kesildikten sonra bağışıklıklarını aşılardan sağlarlar. Kedi dostlarımızda 7. haftalarından sonra aşılarına başlanmasını şiddetle tavsiye ediyoruz. Karma Aşı, Leukemia ve Kuduz Aşısı kedilerin düzenli olması gereken aşılardır. Köpek dostlarımızda ise bu süreyi 8 hafta dolduktan sonra başlanmasını öneriyoruz. Karma Aşı, Puppy DP, Kuduz ve Lyme yaptırmanızı önerdiğimiz aşılardan bazıları. Kedi ve köpek aşıları dostlarınızın yaşam kalitesini uzun vadede artırır.

    Kadıköy Veteriner

    Kendimizi Sürekli Geliştirerek Hayvan Dostlarınıza En İyi Hizmeti Sunmaya Çalışıyoruz

    Kedi ve köpek aşısı yaptırmanın devam ve düzenliliği açısından aşı takvimi tutmak, sizlere bu takibin öncesi ve sonrasında yapmanız gerekenler hakkında rehberlik sunuyoruz. 7/24 hizmetimiz ile hayvanseverlerimizin %100 memnuniyetini hedefliyoruz. Evcil dostlarımızın bakımını üstlenerek onların en kısa sürede sağlığına kavuşmasında her türlü çabayı göstermekteyiz. Gönül rahatlığıyla evcil dostlarınızın kontrol ve bakımları konusunda bizlere daima güvenebilirsiniz. Uzman veteriner kadromuz ve modern ekipmanlı kliniklerimiz ile hizmetinizdeyiz. Size en yakın veteriner ve nöbetçi veteriner hakkında bilgi almak için bizlere ulaşın.Veteriner Klinikleri Kadıköy Veteriner

    Kadıköy Veteriner Müşterilerinin Değerli Yorumları Evcil Hayvanlarına Kedi ve Köpek Aşısı Yaptıranların Yorumları Bizi Anlatıyor

    Sayfanızı inceledikten sonra verdiğiniz iletişim bilgilerinden bir veterinerle ile görüştüm. Kendileri çok yardımcı oldular. Kedimizin aşısını yaptırmakta biraz gecikmiştik. Ayrıca kısırlaştırma hakkında da bilgi almış olduk. Yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyoruz. Bizim gibi geç kalmadan aşılarınızı yaptırın.

    Leyla Bilgin Kedi Karma Aşısı

    Kaliteli hizmet ve titiz bakım böyle olmalı.Kliniğin temizliği benim için her zaman önemli olmuştur.Köpeğimin ilk aşısını yaptırdım. Düzenli olarak kalan aşılarını ve bakımına buradan devam edeceğim. Veterinerlerin güler yüzü ve hayvan sevgileri için ayrıca teşekkür ediyorum.

    Sevilay Şirin Yavru Köpek Aşısı

    Diğer kliniklerdeki fiyatlarla hemen hemen aynı fakat klinik hizmeti ve temizliği açısından tartışmasız çok harika bir yer. Kedimin kalan aşılarına da burada devam etmeyi düşünüyorum. İletişimde ve bilgi almada hiçbir sıkıntı yaşamadım. Evcil dostlarımıza yardımınız için teşekkür ederim.

    Mert Kandemir Kedi Aşısı

    Kedi ve Köpek Aşısı ile İlgili Sertifikalarımız Sertifika ve Üyeliklerimiz Sizlere Sunduğumuz Veterinerlik Hizmetinin Kalitesini Gösteriyor

    Kadıköy’de siz değerli hayvanseverlere ve evcil dostlarımıza sunduğumuz ağız ve diş, kısırlaştırma, acil servis, röntgen ve ameliyat hizmetlerimizle birlikte pek çok barınakla gönüllülük işleri de yapmaktayız. Alanında uzman ekibimiz ve saygın kuruluşlardan edindiğimiz sertifikalar ile hayvan dostlarımıza en iyi ve özverili şekilde yardımcı olabilmekten mutluluk duyuyoruz. Sevgili dostlarımız için öncelik sağlık ve refah dolu bir yaşamdır. Bunun için de periyodik aşı ve bakımlarının düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekir. Kliniğimizde kedi ve köpek aşısı kontrollü ve deneyimli veterinerler tarafından yapılır. Güvenilir hizmet kalitemizle beraber uygun köpek ve kedi aşısı fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Kadıköy Veteriner